پرش به محتوای اصلی

وزیر ورزش: واگذاری استقلال و پرسپولیس از اهم برنامه‌های وزارت ورزش در سال ۹۹ است

کد خبر 700111
وزیر-ورزش-واگذاری-استقلال-و-پرسپولیس-از-اهم-برنامه‌های-وزارت-ورزش-در-سال-۹۹-است

وزیر ورزش و جوانان گفت: واگذاری دو تیم استقلال و پرسپولیس از مهم‌ترین برنامه‌های این وزارت در سال جاری خواهد بود.

به گزارش سایت وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی فر، با تاکید بر این موضوع که خانواده بزرگ ورزش و جوانان در سال ۱۳۹۹، سال پرکاری را پیش رو دارد، واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس را از اهم برنامه های این وزارتخانه عنوان کرد.

وی گفت : این اقدام در راستای برنامه های توسعه‌ای این دو باشگاه صورت می گیرد و وزارت ورزش و جوانان در اجرای آن بسیار مصمم است.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه سخنانش، حضور در مسابقات کسب سهمیه المپیک و اعزام ملی پوشان آماده به توکیو و شرکت چهار تیم فوتبال کشورمان در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را بخشی از برنامه های دیگر حوزه ورزش اعلام کرد.

او همچنین گفت: حضور مقتدرانه در مرحله برگشت مسابقات مقدماتی جام جهانی نیز از دیگر برنامه هایمان در سال پیش رو خواهد بود. سال پرتلاشی را با همکاری خانواده ورزش، ورزشکاران و جوانان عضو سه هزار سمن خواهیم داشت تا انشالله بتوانیم کارنامه موفقی را به مردم عزیز کشورمان ارائه کنیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.