پرش به محتوای اصلی

وزیر علوم: زمان دادگاه مسعود سلیمانی دانشمند ایرانی بازداشتی آمریکا مشخص نیست

کد خبر 558262
6

وزیر علوم با تاکید بر اینکه خبر جدیدی از آخرین وضعیت دانشمند بازداشتی ایرانی در زندان آمریکا نداریم، گفت: همچنان پیگیری‌های خود را از طریق وزارت امور خارجه دنبال می‌کنیم.

منصور غلامی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این مطلب، به آخرین وضعیت دانشمند زندانی ایران در آمریکا اشاره و اظهار کرد: ما برای پیگیری این موضوع با وزارت امور خارجه رایزنی کردیم و قرار بر این شد که این وزارتخانه وضعیت این دانشمند ایرانی را از طریق مسیرهای دیپلماتیک پیگیری کند تا هر چه سریع‌تر مشکل برطرف شود.

وی در ادامه تصریح کرد: متأسفانه تا کنون هیچکدام از دادگاه‌های دکتر مسعود سلیمانی در آمریکا برگزار نشده است و ظاهراً این موضوع تعمدی به تعویق انداخته می‌شود و متأسفانه زمان دقیق دادرسی وی مشخص نشده است، امیدوار هستیم هر چه سریع‌تر وضعیت این استاد روشن‌تر و آزاد شوند.

وزیر علوم همچنین در خصوص وضعیت سلامت جسمی و روحی دکتر مسعود سلیمانی نیز گفت: مشکلی در خصوص سلامت جسمانی این دانشمند به من گزارش نشده است، البته ممکن است به لحاظ شرایطی که برای او به وجود آمده است، از نظر روحی با مشکل مواجه شود و ما امیدوار هستیم هر چه زودتر مشکل او از طریق وزارت امور خارجه رفع شود.

غلامی گفت: دولت آمریکا به عمد اساتید برجسته و نخبگان علمی ایران را دستگیر می‌کند و به نظر نمی‌رسد این موضوع بدون برنامه‌ریزی و اتفاقی رخ داده باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.