پرش به محتوای اصلی

وزیر خارجه قطر به مسکو می‌رود

کد خبر 33060
1

وزیر خارجه قطر به منظور دیدار با وزیر خارجه روسیه، به مسکو سفر خواهد کرد.

به گزارش بازتاب به نقل از اسپوتینک، محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، وزیر خارجه قطر روز شنبه آینده به منظور دیدار با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه راهی مسکو خواهد شد.

ریاست‌جمهوری روسیه نیز اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور برنامه‌ای برای دیدار با وزیر خارجه قطر ندارد.

وزارت خارجه روسیه امروز با بیان اینکه اختلاف برخی کشورهای عربی با قطر در زمانی نامناسب آغاز شده است، تاکید کرد: استفاده کنندگان از اختلافات برخی کشورهای عربی با قطر، تروریست‌ها هستند.

عربستان، مصر، امارات و بحرین در اقدامی مشترک و هماهنگ شده روابط دیپلماتیک خود را با قطر به‌دلیل آنچه حمایت این کشور از تروریسم می‌خوانند، قطع کردند و مرزهای هوایی و زمینی خود را به‌روی این کشور بستند و به مشارکت دوحه در ائتلاف تحت رهبری عربستان در جنگ علیه انصارالله و یمن پایان دادند.

در پی قطع روابط چهار کشور عربی شامل عربستان، امارات، بحرین و مصر با دولت قطر، بحران سیاسی در مناسبات این کشور با دوحه وارد مرحله «حساس و خطرناکی» شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.