پرش به محتوای اصلی

وزارت کشور: نامزدها حق تشکیل ستاد انتخابات را ندارند

کد خبر 742570
وزارت-کشور-نامزدها-حق-تشکیل-ستاد-انتخابات-را-ندارند

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه هفته آینده دور دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۹ استان برگزار می‌شود، گفت: هیچ نامزدی حق تشکیل ستاد انتخابات را ندارد و تبلیغات نامزدها صرفا از طریق فضای مجازی و اینترنتی و ظرفیت صدا و سیما انجام می‌شود.

حسین ذوالفقاری روز سه شنبه در نشست خبری افزود: مجریان و کسانی که در شعب اخذ رای هستند و همچنین رای دهندگان باید ضوابط را با فاصله ۲ متر و با استفاده از ماسک رعایت کنند و این افراد حتما غربالگری خواهند شد.

معاون وزیر کشور با بیان اینکه اولویت استقرار شعب در فضای باز است، گفت: اگر چنین مکانی فراهم نبود، شعب نباید کاملا بسته باشد. ضمن اینکه فضا ضدعفونی می‌شود.

به گزارش ایرنا،ذوالفقاری با تاکید بر اینکه برگزاری هر گونه تجمع چه قبل و چه بعد از رای گیری ممنوع است، اظهار داشت: نامزدی در صورت رعایت نکردن این موارد بهداشتی، در مرحله نخست از حضور در شبکه استانی محروم می‌شود و در صورت تداوم رعایت نکردن موضوع، قوه قضاییه با او برخورد می‌کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.