پرش به محتوای اصلی

واکنش کدخدایی به مخالفان CFT:‌ شورای نگهبان تحت تأثیر فشار قرار نمی‌گیرد

کد خبر 387868
115

سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به تهدید یکی از عاملان تهدید‌های پیامکی که گفته بود دور جدید فعالیت‌های این گروه با محور شورای نگهبان آغاز می‌شود، تأکید کرد: شورای نگهبان تحت تأثیر فشار قرار نمی‌گیرد و در چارچوب قانون اساسی و شرع اعلام نظر می‌کند.

خلیل موحد، عضو سابق شورای شهر مشهد که به‌عنوان عامل ارسال کننده پیامک‌های تهدیدآمیز به نمایندگان شناسایی شده است در گفت‌وگوی با سایت دیده‌بان ایران اعلام کرده است که دور جدید فعالیت‌های حسینیه قرآن و عترت از امروز بعدازظهر شروع و خیانتی که نمایندگان مجلس کرده‌اند، برای اعضای شورای نگهبان تبیین می‌شود.

به نوشته ایرنا، عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به این تهدید به ایرناپلاس می‌گوید که این شورا در چارچوب قانون اساسی و شرع درباره مصوبه مجلس اظهارنظر می‌کند و قطعاً تحت تأثیر فشار قرار نخواهد گرفت.

او در حالی که می‌گوید اکنون نمی‌تواند نظر نهایی شورای نگهبان درباره CFT را اعلام کند، تأکید دارد که شورای نگهبان تنها با کارشناسان جلسه برگزار می‌کند نه با افراد دیگر.

کدخدایی در پاسخ به این سؤال که آیا تا الان پیامکی درباره CFT دریافت کرده است یا خیر گفت: تا الان پیامی برای بنده نیامده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.