پرش به محتوای اصلی

واکنش جالب “علی ضیا” به مرگ گربه “توسلی”/عکس

کد خبر 136038

علی ضیاء با انتشار پستی در کانال تلگرامی اش نسبت به خبرمرگ هانیه توسلی واکنش نشان داد.

هانیه توسلی بازیگر کشور پس از مرگ گربه‌اش در صفحه شخصی خود پستی به اشتراک گذاشت و نوشت: بخواب تنها دلخوشیم! دیگه هیچی از خدا نمی‌خوام! دیگه تموم شدم، فقط منتظرم بیام پیشت.

پس از انتشار این پست کاربران زیادی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارهای پیام‌رسان نسبت به این خبر واکنش نشان دادند و به نوعی این خبر نقل هر محفلی شد.

اما در همین هفته تعدادی از مهندسان و کارگران شرکت نفت مشغول تعمیر بخشی از واحد پالایشگاه نفت بودند که بر اثر نشت مواد نفتی، آن بخش دچار آتش‌سوزی شد و متاسفانه بر اثر انفجار شش نفر از مهندسان و تکنسین‌های شرکت نفت، جانشان را از دست دادند و دو نفر به شدت مجروح شدند. یکی از انتقاداتی که کاربران به پست هانیه توسلی داشتند این بود که آیا خبر درگذشت این چند جوان به اندازه مرگ گربه هنرپیشه زن اهمیت نداشت؟

سید علی ضیاء مجری جوان رسانه ملی نیز در همین راستا پستی را درکانال تلگرامی اش منتشر کرد و نسبت به این اتفاق واکنش نشان داد.

ضیاء نوشت:

“مطمئنم همتون خبرمردن گربه‌ی هانیه توسلی رو شنیدین

راستی میدونید همین هفته۷ جوان ایلامی در پالایشگاه نفت تهران، زنده زنده سوختند! ”

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.