پرش به محتوای اصلی

واعظی: در فضای مجازی فعال خواهم ماند

کد خبر 87295
8

وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات در پستی اینستاگرامی تاکید کرد که حضورش در فضای مجازی در کسوت رئیس دفتر رئیس جمهور نیز تداوم خواهد داشت.

محمود واعظی که عصر روز گذشته با حکم دکتر روحانی به سمت ریاست دفتر رییس جمهوری و سرپرست نهاد ریاست جمهوری منصوب شد، در نخستین نوشته اینستاگرامی اش بعد از ترک وزارت ارتباطات نوشت: در طول چهار سال گذشته به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سعی کردم از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی مستقیما با شما عزیزان و کاربران محترم در تعامل باشم تا از نقطه نظرات شما آگاه باشم.

اکنون که در جایگاه دیگری مشغول انجام وظیفه شده ام نیز همین رویه را ادامه خواهم داد و به عنوان رییس دفتر رییس جمهوری از طریق همین شبکه های اجتماعی با شما کاربران عزیز همراه خواهم بود.

از شما عزیزان بابت اینکه به دلیل ضیق وقت امکان پاسخگویی به همه پیام های شما را نداشتم عذرخواهی می کنم اما پیام های تان را می خوانم و از نقطه نظرات خوبتان استفاده می کنم.

مهر

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.