پرش به محتوای اصلی

همکاری جنرال موتورز و هوندای ژاپن

کد خبر 299428
26

شرکت خودروسازی جنرال موتورز سطح همکاری خود با شرکت ژاپنی هوندا را ارتقا خواهد داد.

در راستای تلاش مشترک دو خودروساز در جهت تولید خودروهای تمام برقی، این دو شرکت توافق کردند در فرآیند توسعه نسل آینده باتری‌های جنرال موتورز همکاری کنند.

بناست پس از تکمیل این پروژه، هوندا ماژول‌های باتری مورد نیاز خود را از جنرال موتورز تامین کند. مارک ریوس، مدیر توسعه محصولات جنرال موتورز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این توافق چندساله با هوندا نشان‌دهنده توان و ظرفیت جنرال موتورز در نوآوری با هدف ایجاد سبد محصولی برقی سودآور است.»

به گزارش پرشین خودرو، دو خودروساز از سال ۲۰۱۳ در زمینه تولید پیل‌های سوختی هیدروژنی با یکدیگر همکاری می‌کنند و سال گذشته به انجام سرمایه‌گذاری مشترکی به ارزش ۸۵ میلیون دلار متعهد شدند تا نخستین کارخانه تولید پیل‌های سوختی مشترک را احداث کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.