اجرای مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از مهرماه

    کد خبر :739692

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: از ابتدای مهرماه سال جاری مرحله دوم طرح همسان‌سازی و متناسب شدن حقوق بازنشستگان کشوری با شاغلان همطراز عملیاتی می‌شود.

اکبر افتخاری در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد افزود: امسال مجموعه اقداماتی انجام شده برای اینکه بتوانیم خدمت مناسبی را برای توسعه معیشت و سبد خانواده بازنشستگان فراهم کنیم که بحث همسان سازی حقوق بازنشستگان از جمله این اقدامات است.

او اظهارداشت: بودجه طرح همسان‌سازی‌ حقوق بازنشستگان در ابتدا سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مصوب مجلس شورای اسلامی بود که با پیگیری های صورت گرفته این عدد به شش هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کردو خوشبختانه یک مرحله همسان‌سازی در فروردین ماه سال جاری اتفاق افتاد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: هم اکنون در حال برنامه ریزی و نهایی کردن احکام هستیم که از ابتدای مهر ماه سال جاری مرحله بعدی همسان سازی حقوق بازنشستگان را عملیاتی کنیم.

او در ادامه افزود: بدون شک در این مرحله همسان‌سازی‌ کاملی در راستای حقوق بازنشستگان صورت می‌گیرد.

افتخاری اظهارداشت: این موضوع یکی از مطالبات جدی بازنشستگان بود که در یک قالب مشخص حقوق بازنشستگان و شاغلان متناسب شود و دولت هم عزم جدی در این زمینه داشت که آن را رفع کند.

او همچنین در بخش دیگری از سخنان خود بیمه تکمیلی درمان را مطالبه دیگر و خواسته بحق بازنشستگان این صندوق برشمرد و گفت: خوشبختانه در این حوزه هم اتفاق خوبی رخ داد و از خردادماه امسال سرانه بازنشستگان از ۶۰ هزار تومان در ماه به ۱۴۰هزار تومان در ماه افزایش پیدا کرده است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری افزود: معنا و مفهوم اقدام مزبور اینکه پوشش بیمه های تکمیلی دو برابر شد و همینطور در برخی از حوزه ها پوشش‌های جدیدی برای بازنشستگان ایجاد شد.

او اظهارداشت: دولت یک مصوبه ای طی فروردین ماه سال جاری در راستای ضوابط بودجه سال ۹۹ صادر کرد.

افتخاری تصریح کرد: این مصوبه به دستگاه‌های اجرایی اجازه می‌دهد در قالب اعتبارات شان از امکانات رفاهی برای بازنشستگان همان دستگاه استفاده کنند.

او ادامه داد: صندوق علاوه بر این مجموعه ای از اقدامات و طرح‌های رفاهی را برای بازنشستگان اجرا کرده است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: خرید بیمه نامه، اعطای تسهیلات برای خرید کالاهای ضروری، لوازم خانگی، خرید های روزمره از فروشگاه‌های سراسری، در نظر گرفتن تخفیف های مناسب برای خرید محصولات شرکت های زیر مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری مثل پگاه، کفش ملی و غیره از جمله این طرح‌ها و اقدامات است.

او افزود: طرح‌های رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری با هدف بهبود کیفیت زندگی و افزایش قدرت خرید بازنشستگان عزیز در حال اجراست.

افتخاری بیان داشت: ارائه تسهیلات بلندمدت برای خرید کالای خانگی از جمله طرح‌های رفاهی که از هفته آینده عملیاتی می‌شود.

او ادامه داد: در این طرح بازنشستگان می توانند با اقساط بلندمدت ۵ ساله نسبت به خرید کالای خانگی با کیفیت مثل تلویزیون، یخچال و غیره اقدام کنند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: برای خرید لوازم خانگی تا سقف ۵۰ میلیون تومان وام برای بازنشستگان در نظر گرفته شده و پرداخت به تناسب حقوق بازنشستگان خواهد بود.

او افزود: طبق معمول افرادی که حقوق پائین تری دارند سقف پرداخت وام هم کمتر خواهد بود چون باید توان بازپرداخت هم داشته باشند.

افتخاری اظهارداشت: بازنشستگان عزیز هم می‌توانند برای جهیزیه فرزندان و هم برای تهیه لوازم زندگی خودشان از این تسهیلات استفاده کنند.

او ادامه داد: برای خرید کالاهای ضروری از فروشگاه‌های زنجیره ای بزرگ در سال سه میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تسهیلات قرض الحسنه با نرخ دو درصد برای بازنشستگان در نظر گرفته شده که در سه قالب یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در سه نوبت به کارت بازنشستگان بصورت اعتباری شارژ می شود و بعد طی دوره ای با یک ماه تنفس در چهار قسط از حقوق شان کسر خواهد شد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بیان داشت: علاوه بر این صندوق امسال به بازنشستگان تسهیلات ضروری قرض الحسنه به مبلغ ۱۰ میلیون تومان پرداخت می‌کند.

او اضافه کرد: این تسهیلات پیش از این هفت میلیون تومان بود که اکنون به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

افتخاری بیان داشت: امسال ۳۵۰ هزار فقره وام قرض الحسنه ۱۰ میلیونی برای بازنشستگان تدارک دیده شده که آخر هر ماه به تعدادی به نوبت پرداخت می‌شود.

او ادامه داد: مضاف بر این تسهیلات فصلی به مبلغ ۲۰ میلیون تومان برای ازدواج فرزندان بازنشستگان در نظرگرفته شده که هر فصل بر اساس قرعه کشی به کسانی که فرزندان در آستانه ازدواج دارند، تعلق می‌گیرد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: عمده این کارها طرح‌ها مشارکتی بوده و منابع صندوق درگیر آن نیست.

او افزود: صندوق توانسته با مشارکت و تعامل بانک عامل و هم شرکت‌ها و سازمان های که با این مجموعه همکاری می‌کنند تسهیلات مزبور را برای بازنشستگان عزیز ایجاد کند.

افتخاری بیان داشت: صندوق بازشستگی منابع آن چنانی ندارد که بخواهد طرح های بزرگی را اجرا کند.

او همچنین در خصوص سامانه جامع ثبت اطلاعات املاک نیز توضیح داد: این سامانه پس از تعطیلات نوروز سال جاری عملیاتی شده و املاک متعلق به صندوق در آن در حال ثبت و ضبط است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: صندوق طیف مختلف و متنوعی از املاک را در اختیار دارد که ضرورت ایجاب می کرد ابتدا این املاک شناسایی، ثبت و در عین حال آخرین وضعیت آنها مشخص می‌شد.

او افزود: با توجه به در اختیار داشتن تعداد بالایی از املاک و مستغلات در صندوق بازنشستگی کشوری، ساماندهی املاک و مستغلات صندوق همواره مورد توجه و نظر مسئولان صندوق بوده که خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته هم اکنون در حال عملیاتی شدن است.

به گزارش ایلنا، افتخاری در ادامه یادآورشد: سامانه جامع املاک به منظور مستندسازی اموال غیرمنقول صندوق بازنشستگی کشوری طراحی و ایجاد شده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید