پرش به محتوای اصلی

هفت نویسنده زن نامزد یک جایزه ادبی

کد خبر 982917
هفت نویسنده زن نامزد یک جایزه ادبی

هفت نویسنده زن به عنوان نامزدهای جایزه مدال کارنگی سال ۲۰۲۳ برای تجلیل از دستاوردهای برجسته در حوزه نویسندگی کودک و نوجوان معرفی شدند.

«نور در همه‌چیز» نوشته «کاتیا بالن»، «وقتی سایه‌ها سقوط می کنند» از «سیتا براهماچاری»، «مدوزا» به قلم «جسی برتون»، «بازگشت ابدی کلارا هارت» نوشته «لوئیز فینچ»، «سوزن» نوشته «پاتریس لارنس»، «من باید به تو خیانت کنم» به قلم «روتا سپتیس» و «کتاب آبی نبو» از «مانون استفان راس» ترکیب کاملا زنانه نامزدهای جایزه ادبی «مدال کارنگی» در سال ۲۰۲۳ را تشکیل می‌دهند.

در بخش بهترین تصویرگری نیز ۶ اثر ادبیات کودک شامل «نجات تایتانیک» از «فلور دلارگی»، «چیزهای قدیمی» با تصویرگری «بنجامین فیلیپس»، «دنیاهایی که ما پشت سر می‌گذاریم» از «لوی پینفولد»، «دنباله‌دار» اثر «جو تاد-استنتون»، «صداهای قابل مشاهده» با تصویرگری «و رونگ» و «نجات سوریا: چانگ و خرس خورشید» از «جیت زدانگ» نامزد دریافت جایزه مدال کارنگی هستند.

برندگان هر دو بخش در تاریخ ۲۱ ژوئن (۳۱ خرداد ۱۴۰۲) در مراسمی زنده توسط «لورن چایلد» برنده سابق این جایزه معرفی خواهند شد و هر یک از برنده‌ها ۵۰۰ پوند کتاب برای اهدا به کتابخانه مورد نظر خود، یک مدال طلایی با طراحی جدید و جایزه نقدی به ارزش ۵۰۰۰ پوند دریافت خواهند کرد.

«مدال کارنگی» به عنوان قدیمی‌ترین و مهم‌ترین جایزه ادبی بریتانیا در حوزه ادبیات کودک هر سال توسط موسسه کتابداری و اطلاعات به بهترین اثر منتشرشده در بریتانیا در این حوزه اعطا می‌شود. این مدال در سال ۱۹۳۶ به یاد «اندرو کارنگی» نیکوکار اسکاتلندی راه‌اندازی شد.

 ایسنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.