استفاده بی رویه از هدفون منجر به پیرگوشی زودهنگام می‌شود

  • آرشیو
  • پنجشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ ۹:۳۵
    کد خبر :794587

رییس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت گفت: یکی از عوامل خطر برای جوانان و نوجوانان استفاده بی رویه از صدا‌های پرخطر است. به خصوص بچه‌ها به استفاده از هدفون‌ها علاقه دارند.

سعید محمودیان رییس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت نیز در گفتگو با دانشجو، درباره آسیب‌های گوشی کودکان و نجوانان گفت: یکی از عوامل خطر برای جوانان و نوجوانان استفاده بی رویه از صدا‌های پرخطر است. به خصوص بچه‌ها به استفاده از هدفون‌ها علاقه دارند.

وی ادامه داد: حتما افراد باید بدانند صدا به حدی نباید بالا برود که منجر به نشنیدن صدا‌های اطراف شود. از طرفی منجر به پیرگوشی زودهنگام نیز می‌شود که قابل جبران نیست. در نتیجه پیشگیری بسیار مهم است.

محمودیان تصریح کرد: خانواده‌ها باید بدانند که بچه‌ها تنها اجازه دارند یک ربع با میزان صدای ۵۰ تا ۶۰ درصد از هدفن استفاده کنند و بعد از آن باید استراحت صوتی به گوش داد.

وی بیان کرد: حتی هنگام ورزش نباید از گوشی هدست استفاده کرد، زیرا تعریق به وجود آماده باعث عنونت‌های زیادی در گوش خواهد شد.
محمودیان گفت: برای مراقبت‌های درمانی افرادی که دچار کم شنوایی می‌شوند، یکی از اقدامات، کاشت حلزون شنوایی است که در کشور به صورت تخصصی انجام می‌شود. هیات امنای ارزی وزارت بهداشت بزرگترین حامی اعمال جراحی کاشت حلزون است.

محمودیان اضافه کرد: در ایران تعداد اعمال جراحی کاشت حلزون از ۱۷۴ مورد عمل جراحی به هزار و ۸۰ مورد در سال ۱۳۹۸ و در حال حاضر به ۱۴ هزار مورد رسیده است. ۳۰ مورد هم در کشور عمل جراحی کاشت مغز انجام شده است. ایران این دانش را دارد که خدمات مربوط به پروتز‌های بالاتر از حلزون شنوایی را نیز انجام بدهد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید