پرش به محتوای اصلی

هجوم ستاره‌های هالیوودی به مجری‌گری

کد خبر 545866
58

دستمزد ۴۵۰ هزار دلاری برای اجرای یک قسمت مسابقه تلویزیونی، بسیاری از ستارگان هالیوودی را به مجری‌گری این برنامه‌ها کشانده است.

دستمزد هنگفت برنامه‌های مسابقات تلویزیونی بسیاری از ستارگان هالیوودی را به مجری‌گری این برنامه‌ها می‌کشاند. اجرای یک قسمت از برنامه‌های مسابقات تلویزیونی ۴۵۰ هزار دلار دستمزد برای مجری به ارمغان می‌آورد.

جَمی فاکس هنرپیشه دارنده اسکار، مجری مسابقه «بیت شَزَم»

ستاره‌های کمدی همچون «ملیسا مک‌کارتی» و «تیفانی هَدیش» هردو قرارداد مجری‌گری چهار پروژه بزرگ برنامه مسابقه تلویزیونی را امضاء کرده‌اند. مک‌کارتی در یکی از این قراردادها جانشین «استیو هاروی» در اجرای برنامه «Little Big Shots»(پرتاب‌های کوچکِ بزرگ) در شبکه NBC و تیفانی هدیش نیز مجری برنامه «Kids Say the Darndest Things» می‌شود که اول فصل پاییز از شبکه ABC پخش خواهد شد.

علاوه بر این دو هنرپیشه معروف هالیوودی چهره‌هایی همچون «دوواین جانسون» با اجرای مسابقه «تیتان گِیم» شبکه NBC، «اَلِک بالدوین» با مسابقه «مَچ گِیم» شبکه ABC، «جَمی فاکس» با اجرای مسابقه «بیت شَزَم» از شبکه فاکس و «الیزابت بَنکس» با اجرای برنامه مسابقه تلویزیونی «Press Your Luck»(دکمه شانست را فشار بده) از شبکه ABC قراردادهایی هنگفت بسته‌اند و پول‌های کلان اینچنین برنامه‌های باعث هجوم بسیاری از هنرپیشگان تراز اول هالیوودی به سمت این برنامه‌ها شده است.

میزان دستمزد معمول اینچنین برنامه‌هایی برای هر قسمت حداقل ۴۵۰ هزار دلار است. با این وجود مهم‌ترین مانع حضور بسیاری از هنرپیشه‌های رده اول هالیوود در اینچنین برنامه‌هایی مشکل تطبیق برنامه‌های کاریشان با زمان ضبط این برنامه‌ها است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.