پرش به محتوای اصلی

هانت: صدور حکم علیه «هدجز» دارای تبعات در روابط امارات-انگلیس است

کد خبر 423367
98

وزیر خارجه انگلیس در واکنش به صدور حکم حبس ابد برای یک جاسوس انگلیسی، آنرا دارای تبعات بر روابط میان امارات و لندن دانست.

جرمی هانت وزیر خارجه انگلیس به صدور حبس ابد از سوی امارات برای یک جاسوس انگلیسی واکنش نشان داد.

وی گفت: رفتار مقامات امارات با ماتئو هدجز، تبعاتی در روابط میان ما خواهد داشت.

وزیر خارجه انگلیس خواستار تجدید نظر در حکم علیه ماتئو هدجز شد و افزود: حکم آنچه ما انتظارش را از یک دوست و شریک مورد اطمینان داشتیم نبود و با تاکیدهای قبلی منافات دارد.

به گزارش مهر ،شایان ذکر است که امارات متحده عربی امروز چهارشنبه «ماتئو هدجز» را به اتهام جاسوسی برای لندن به حبس ابد محکوم کرد.

وکیل خانواده هدجز این موضوع را تائید کرده و عنوان داشته که جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام ماتئو تنها ۵ دقیقه طول کشیده و وکیل مدافع نیز در این جلسه حضور نداشته است.

ماتئو هدجز ۳۱ سال داشته و دانشجوی مقطع دکتری است و هنگام تحقیق درباره سیاست های امنیت داخلی و خارجی امارات بعد از بیداری اسلامی، در فرودگاه دبی بازداشت شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.