پرش به محتوای اصلی

نیروگاه گازی خلیج فارس به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شد

کد خبر 538936
50

سرپرست معاونت اقتصادی و برنامه ریزی سازمان تأمین اجتماعی گفت: در جلسه مشترکی با سازمان خصوصی سازی واگذاری نیروگاه برق خلیج فارس به سازمان تأمین اجتماعی در قالب پرداخت بدهی دولت، نهایی شد.

دکتر حسین امیری گنجه اظهار داشت: واگذاری این نیروگاه به تأمین اجتماعی حدود ۱۰ سال قبل به تصویب هیأت دولت رسیده بود اما مشکلاتی برای اجرای این مصوبه ایجاد شده بود که این مسئله با پیگیری های این سازمان و همکاری سازمان خصوصی حل شد و این نیروگاه به طور ۱۰۰ در صدی در اختیار سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفت.

وی افزود: میزان تولید نیروگاه خلیج فارس در سال ۱۳۹۶ برابر با ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار مگاوات ساعت بوده است. از این رو این نیروگاه در تأمین برق جنوب کشور و پایداری شبکه نقش بسزایی دارد و در کل دنیا فقط ۱۵۲ نیروگاه با ویژگی‌های نیروگاه خلیج فارس وجود دارد که این نیروگاه پیشرفته ترین نیروگاه کلاس E کشور است. مساحت زمین این نیروگاه یک میلیون و ۶۵ هزار متر مربع است.

به گزارش ایسنا، اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، امیری گنجه از واگذاری سهام این نیروگاه در بورس خبر داد و گفت: این مجموعه در مرحله اول به شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) واگذار می شود و بعد از آن نسبت به عرضه سهام آن در بورس اقدام خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.