پرش به محتوای اصلی

نگرانی ظریف از عاملی که می‌تواند جرقه جنگ ایران و آمریکا را بزند!

کد خبر 530943
ظریف

وزیر خارجه ایران در مصاحبه‌ای با روزنامه ایندپندنت گفته که جنگ با آمریکا قریب‌الوقوع نیست.

به گزارش بازتاب به نقل از فارس، «محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای با یک رسانه انگلیسی گفته با آنکه تصور نمی‌کند جنگ میان ایران و آمریکا قریب‌الوقوع است اما اتفاقات تصادفی ممکن است به درگیری نظامی تبدیل شوند.

ظریف در مصاحبه با روزنامه ایندیپندنت درباره منظورش از این اتفاقات تصادفی به تنش‌های احتمالی بر سر عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز اشاره کرد. او همچنین دستگیری چند سرباز آمریکایی در سال‌ ۲۰۱۶ در آب‌های خلیج فارس را یکی دیگر از اتفاقاتی دانست که بروز موارد مشابه با آن می‌تواند به درگیری منجر شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در این مصاحبه همچنین بار دیگر گفته که برای مبادله زندانی بین تهران و واشنگتن اختیارات دارد. او گفته که ایران حاضر است آمریکایی‌های بازداشت‌شده در ایران را با ایرانی‌هایی که به جرم دور زدن تحریم‌ها در آمریکا و جاهای دیگر بازداشت شده‌اند تبادل کند.

ظریف گفته که طرح مبادله او برای زندانیان «نازنین زاغری»، تبعه انگلیسی محکوم‌شده در ایران را شامل نمی‌شود.

ظریف به سوال خبرنگار ایندیپندنت درباره دلیل مصاحبه‌اش با رسانه محبوب ترامپ، فاکس‌نیوز هم پاسخ داده و گفته که خواسته با طرفداران رئیس‌جمهور آمریکا ارتباط بگیرد. او گفت: «چون گاهی صحبت کردن با طرف مقابل مهم است.»

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران، البته گفت که مصاحبه‌اش در روزهای اخیر با فاکس‌نیوز اولین مصاحبه نبوده و او هنگامی که سفیر ایران در سازمان ملل بوده هم با این شبکه گفت‌وگو کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.