پرش به محتوای اصلی

“نوید محمدزاده” ؛ داور شد

کد خبر 304790
25

نوید محمد زاده، نادر برهانی مرند و مسعود دلخواه به عنوان هیأت داوران نخستین جشنواره «تئاتر شهرزاد» معرفی شدند.

نخستین جشنواره «تئاتر شهرزاد» از تاریخ ۲۰ تیر به مدت چهار روز در پردیس تئاتر شهرزاد برگزار خواهد شد.

نوید محمدزاده، نادر برهانی مرند و مسعود دلخواه به عنوان هیأت داوران نخستین جشنواره «تئاتر شهرزاد» برگزیده شدند و مسئولیت قضاوت ۱۳ اثر نمایشی را که از بین ۲۵۰ نمایشنامه ارائه شده به دبیرخانه جشنواره، بر عهده خواهند داشت.

سام بهشتی دبیر نخستین جشنواره تئاتر شهرزاد با اعلام این خبر، افزود: نخستین جشنواره «تئاتر شهرزاد» از تاریخ ۲۰ تیر به مدت چهار روز در پردیس تئاتر شهرزاد برگزار خواهد شد و بر اساس قوانین و مقررات، هیأت داوری ۳ نمایش برگزیده را معرفی خواهند کرد.

پیش از این افسانه ماهیان، حسن باستانی، سام بهشتی و نادر برهانی مرند که به عنوان دبیر سی و هفتمین جشنواره تئاتر فجر فعالیت خود را آغاز کرده است، مسئولیت انتخاب و بازبینی آثار راه یافته به نخستین جشنواره «تئاتر شهرزاد» را بر عهده داشتند.

نخستین جشنواره «تئاتر شهرزاد» از تاریخ ۲۰ تیر به دبیری سام بهشتی به مدت چهار روز در تهران برگزار خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.