پرش به محتوای اصلی

«نون. خ» جدید چه تفاوت‌هایی دارد؟

کد خبر 678923
«نون.-خ»-جدید-چه-تفاوت‌هایی-دارد؟

گروه سازنده سریال «نون. خ» که حدود ۴۵ روز در مناطق مختلف کرمانشاه قسمت‌هایی از فصل دوم این سریال را تصویربرداری کردند، در حال حاضر حدود دو هفته است که به منطقه خجیر تهران رفته‌اند. قرار است گروه سازنده یان سریال رمضانی در اوایل فصل بهار مجدد به کرمانشاه سفر کنند.

مهدی فرجی ـ تهیه کننده سریال «نون. خ» ـ در گفت‌وگوی زنده تلفنی با برنامه «صبح بخیر ایران» این خبرها را اعلام کرده است.

او درباره تازه‌ترین مراحل تولید سریال طنز «نون. خ» عنوان کرد: تاکنون ۴۰ درصد کار تصویربرداری شده است و همچنان رو به جلو حرکت می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم کاری شاد، بانشاط و جذاب را در حدود ۲۵ قسمت برای شب‌های ماه مبارک رمضان تقدیم مخاطبان تلویزیون کنیم.

تهیه کننده «نون. خ» درباره تفاوت های بین فصل اول و دوم این سریال گفت: در فصل دوم تلاش کردیم به موضوعات مبتلا به استان بیشتر بپردازیم و علاوه بر محصولات کشاورزی آن استان که در فصل یک به آن پرداخته شد، به موضوع مهم زلزله که مردم کرمانشاه با آن درگیر هستند، می‌پردازیم؛ ضمن آنکه تلاش شده آیین و رسوم اقوام کرد و منطقه غرب کشور را با جزئیات به تصویر بکشیم که سایر نقاط کشور از این زیبایی ها، ظرفیت ها و جذابیت ها لذت ببرند.

فرجی به همکاری و مساعدت مردم و مسئولان استان های کردستان و کرمانشاه اشاره و عنوان کرد: همه عزیزان این استان ها به ما خیلی کمک کردند و شرایط خوبی را برای تولید سریال فراهم آوردند و واقعاً مرام پهلوانی خودشان را به اثبات رساندند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.