پرش به محتوای اصلی

نمایش سه فیلم ایرانی در جشنواره بین‌المللی جیفونی ایتالیا

کد خبر 1153893
فیلم ایرانی جشنواره بین‌المللی جیفونی ایتالیا

سه اثر از سینماگران ایرانی به طور رسمی در پنجاه‌وپنجمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم جیفونی، یکی از مهم‌ترین رویدادهای سینمای کودک و نوجوان در جهان، به نمایش در خواهند آمد.

این دوره از جشنواره که از ۲۶ تیر تا ۴ مردادماه در کشور ایتالیا برگزار می‌شود، میزبان سه فیلم ایرانی شامل مستند بلند «اوزاک یوللر» به کارگردانی سارا خاکی و محمدرضا عینی و دو فیلم کوتاه «انار» ساخته مهرداد جلالی و «مدیر مدرسه» به کارگردانی میکائیل دیانی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، جشنواره جیفونی، یکی از معتبرترین رویدادهای جهانی در حوزه سینمای کودک و نوجوان محسوب می‌شود و حضور آثار ایرانی در این رویداد، نشان از رشد و تنوع تولیدات داخلی در این ژانر دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.