پرش به محتوای اصلی

نشست «اسکندر» در دانشگاه تهران

کد خبر 268597
56

نخستین نشست تخصصی باستان شناسان و سینماگران با نمایش فیلم “اسکندر” ساخته “الیور استون” (۲۰۰۴) همراه می‌شود.

به گزارش ایسنا: نشست تحلیلی تخصصی “اسکندر در سیمای سینمای جهان” با هدف واکاوی حقایق باستان‌شناسی و تاریخی ارائه شده از اسکندر مقدونی و بازتاب‌های آن در آثار سینمایی و تحلیل و نقد، نزدیکی و ایجاد ارتباط هر چه بیشتر و مفیدتر بین پژوهشگران باستان شناسی و تاریخ با متخصصان و فیلم سازان حوزه سینما، 8 اردیبهشت در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

این نشست با همت موسسه باستان شناسی دانشگاه تهران و مدرسه مستند سازی آریا با حضور کارشناسانِ باستان شناسی شاهرخ رزمجو، کامیار عبدی، مصطفی ده پهلوان و کارشناسان حوزه سینمایی؛ اکبر عالمی و ملک جهان خزاعی و رویا ایروانی شنبه هشتم اردیبهشت از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

بنا بر این گزارش؛ هنوز حضور الیور استون در این نشست قطعی نشده است، همچنین حضور علاقه‌مندان در این نشست آزاد و رایگان است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.