پرش به محتوای اصلی

نسخه ویژه تویوتا پرادو معرفی شد/ شاسی بلندی با تریم مشکی

کد خبر 928816
تویوتا پرادو

تویوتا نسخه ویژه جدیدی از تویوتا پرادو که به عنوان لندکروزر پرادو شناخته می‌شود، رونمایی کرد. مدلی که پکیج Matt Black Edition بوده و نمای بیرونی با تریم مشکی را شامل این شاسی بلند آفرودی می‌کند.

بازتاب-لندکروزر پرادو انحصاری دارای رینگ‌های 18 اینچی مشکی مات، جلوپنجره مشکی مات، اطراف چراغ‌های مه شکن و تریم درب عقب به همین رنگ است. بدنه فقط می‌تواند سفید یا سیاه باشد.

شما می‌توانید خودرویی با پکیج Matt Black Edition با دو موتور را سفارش دهید که شامل یک نسخه با  موتور 2.7 لیتری 163 اسب بخاری شده و دیگری موتور 2.8 لیتری توربودیزل 204 اسب بخاری است. یک گیربکس اتوماتیک همیشگی هم روی آن تعبیه شده که درایو تمام چرخ محرک است.

قیمت این محصول جدید تویوتا در ژاپن 32500 دلاری بوده و مشخص نیست آیا در مناطق بیشتری به فروش خواهد رسید یا خیر.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.