پرش به محتوای اصلی

نرخ دلار بازار ایران در دبی و سلیمانیه تعیین می‌شود

دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۲۰
39

عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی بیان داشت که بازار خارجی از جمله دبی و سلیمانیه نرخ دلار را تعیین می‌کند.

هادی قوامی در گفت‎وگو با خانه ملت، با اشاره به اختلاف نرخ دلار دولتی و بازار آزاد اظهار داشت: دولت نرخ دلار را 4200 تومان در نظر گرفته است اما در حال حاضر بازار سیاه رقمی بین 6100 تا 6200 را نشان می دهد، علت اختلاف این دو نرخ به عرضه و تقاضا در بازار بر می گردد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی توضیح داد: در بازار بر اساس عرضه و تقاضا نرخ دلار تعیین می شود به همین جهت نرخ هر روز متفاوت است و اختلاف چشمگیری با نرخ اعلامی از سوی دولت دارد.

نماینده مردم اسفراین در مجلس دهم شورای اسلامی در خصوص نحوه تعیین نرخ دلار توضیح داد: متقاضیان دلار بر سر نرخ به توافق می رسد و خرید و فروش صورت می گیرد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس بااشاره نرخ گذاری دلار در کشورهای همسایه گفت: در خارج از کشور نرخ دلار تعیین می شود و همان قیمت به بازارهای ایران نیز راه پیدا می کند، بازار دبی و سلیمانیه قیمت ارز در داخل ایران را مشخص می کند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.