پرش به محتوای اصلی

نجات یک توله‌سگ از عمق چاه

کد خبر 622994
42

یک توله سگ که به داخل چاه ۱۰ متری افتاده بود، با تلاش آتش نشانان نجات یافت.

 

ساعت ۱۶:۰۵ عصر روز گذشته به دنبال تماس شاهدان با سامانه ۱۲۵ و درخواست کمک از آتش نشانی برای نجات سگی که داخل چاه سقوط کرده بود، ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران بی درنگ نیروهای عملیات ایستگاه ۵۸ و گروه نجات ۳ این سازمان را به محل حادثه در سعادت آباد، خیابان ایثارگران شمالی اعزام کرد.

 

حسین بابایی راد فرمانده آتش نشانان اعزامی در مورد عملیات نیروها گفت: نیروهای آتش نشانی با حضور در محل حادثه، یکی از نجاتگران را پس از تجهیز به وسایل نجات، به داخل چاه ۱۰ متری فرستادند.

 

به گزارش مهر،وی در مورد چگونگی وقوع این اتفاق ابراز داشت: بنابه اظهارافراد حاضر در محل، این توله سگ به علت نامشخصی به درون یک حلقه چاه که در یک قطعه زمین حفاری شده بود، سقوط کرد.

 

این فرمانده آتش نشانی در ادامه اعلام کرد: آتش نشانان بعد از دقایقی تلاش، این جانور کوچک را بدون این که کوچکترین آسیبی به آن وارد شود، از عمق ۱۰ متری چاه بیرون آورده و تحویل مالک آن دادند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.