پرش به محتوای اصلی

موج جدید با کرونای اومیکرون تا چند هفته آینده آغاز می‌شود

کد خبر 877715
موج جدید با کرونای اومیکرون تا چند هفته آینده آغاز می‌شود

حمیدرضا جماعتی در حاشیه جلسه امروز کمیته علمی کشوری کووید19؛ با اشاره به شیوع کرونای اومیکرون در کشورهای جهان اظهار کرد: با توجه به شیوع اومیکرون در کشورهای اطراف ما مانند بحرین و کویت در چند هفته آینده شاهد موج جدید کرونا با ویروس اومیکرون خواهیم بود.

وی افزود: با توجه به خطر شیوع موج جدید کرونا، توصیه ما این است که حتما دوز سوم واکسن کرونا تزریق شود.

جماعتی ادامه داد: فقط حدود 9 میلیون نفر در کشور ما دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و نیاز است که 40 تا 50 میلیون نفر دیگر نیز روز سوم را تزریق کنند.

به گزارش تسنیم؛ دبیر کمیته علمی کرونا به بحث‌های صورت گرفته در جلسه امروز اشاره و تصریح کرد: در جلسه امروز کمیته علمی کرونا تأکید کردیم که افراد 12 تا 18 سال نیز واکسیناسیون دوز سوم انجام شود؛ زیرا شیوع اومیکرون در افراد جوان بیشتر است و واکسیناسیون آنها اهمیت خاصی دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.