پرش به محتوای اصلی

مشکل دروازه‌بان برزیلی تراکتورسازی حل شد؟/ احتمال حضور آلمیدا مقابل نفت تهران

کد خبر 196164
19

مشکل دروازه بان برزیلی تراکتورسازی حل شده و به احتمال زیاد مجوز بازی این بازیکن به زودی صادر خواهد شد.

جوردی آلمیدا دروازه بان برزیلی از باشگاه واسکودوگاما به صورت قرضی به تراکتورسازی منتقل شد اما به دلیل عدم صدور ITC هنوز نتوانسته برای این تیم به میدان برود.

بعد از مذاکراتی که صورت گرفت در نهایت باشگاه تراکتورسازی و واسکودوگاما بر سر شروط مدنظرشان به توافق رسیدند و قرار است ITC این بازیکن به زودی صادر شود.

باشگاه تراکتورسازی از طریق فدراسیون درخواست ITC را به فدراسیون برزیل ارسال کرده و منتظر تائید این درخواست است.

به گزارش  فارس، به احتمال فراوان مجوز بازی این بازیکن طی امروز و فردا صادر می‌شود و او می‌تواند تیمش را همراهی کند. در صورت قطعی شدن این انتقال تراکتورسازی با جذب رضا شربتی، احسان پهلوان، قائم اسلامی‌خواه، ارسلان مطهری، دانیال اسماعیلی‌فر، مهدی مهدی‌پور و امید عالیشاه هشت سهمیه مدنظر را جذب کرده و در ادامه فقط می‌تواند از سه سهمیه بازیکن آزاد فیفا استفاده کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.