پرش به محتوای اصلی

مسمومیت بیش از ۱۰۰۰ نفر با آب آلوده در عراق

کد خبر 351043
16

بیش از ۱۰۰۰ نفر به خاطر مصرف آب آشامیدنی آلوده در استان بصره در جنوب شرقی عراق مسموم شدند.

به گزارش ایسنا، زید طارق، نماینده بخش بهداشت عمومی در عراق گفت: بیش از ۱۰۰۰ نفر به خاطر مصرف آب آشامیدنی آلوده در استان بصره در جنوب شرقی عراق مسموم شدند.

زید طارق گفت: موارد عفونت باکتری در چندین قسمت از استان ثبت شده و این امر به دلیل آلودگی آب در بصره است. تعداد افراد مبتلا به این عفونت باکتریایی بیش از ۱۰۰۰ نفر بوده که بیشتر آنها درمان شده‌اند.

اقدامات اعتراض آمیز در عراق در روز ۸ ژوئیه از بندر جنوبی بندر بصره آغاز شد. این وضعیت پس از مرگ یکی از تظاهرکنندگان، اعتراض به بیکاری و بدتر شدن وضعیت بخش عمومی بدتر شد.

به گزارش اسپوتنیک، شبکه تلویزیونی السومریه در این باره گزارش داد: این وضعیت همچنین بر اثر گرمای ۵۰ درجه‌ای که در استان‌های جنوبی عراق رخ داده، شدت گرفت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.