پرش به محتوای اصلی

مردم به شایعات پیرامون زلزله توجه نکنند

کد خبر 167689

مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان با تاکید بر اینکه مردم نباید نگران زلزله‌های به‌وقوع پیوسته در استان باشند و به شایعات توجه کنند، گفت: به ‌جز زلزله کرمانشاه که در برخی استان ها از جمله زنجان احساس شد، دیگر زلزله‌ای در استان به وقوع نپیوسته است.
ایسنا: صفی‌الله کرامتی، مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان اظهار کرد: متاسفانه این روزها بازار شایعه داغ است و عده‌ای در فضای مجازی باعث دل نگرانی شهروندان می‌شود، در حالی ‌که تاکنون در دنیا هیچ نهاد و فردی نتوانسته است، زمان زلزله و احتمال بروز آن را پیش‌بینی کند و همه این حرف‌ها شایعه است.

وی تصریح کرد: زلزله‌هایی با ریشتر پایین خسارتی در پی ندارد و به ‌نظر کارشناسان می‌تواند فشار زمین را نیز کاهش دهد، با این حال مردم باید بدانند که در مواجهه با این پدیده چه رفتاری از خود بروز دهند و دچار دست‌پاچگی نشوند.

وی ادامه داد: فرار از داخل خانه نمی‌تواند در مواجه با زلزله جان افراد را نجات دهد، بلکه افراد باید با انتخاب محل مناسب در منزل پناه گرفته تا زمین لرزه به پایان برسد. اعتقاد داریم باید آموزش‌ها در این رابطه افزایش پیدا کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.