پرش به محتوای اصلی

مرادمند: تلاش می‌کنم به هفته دوم یا سوم لیگ برتر برسم/ به نتیجه گرفتن پدیده خوش‌بینم

کد خبر 325988
39

مدافع تیم فوتبال پدیده خراسان گفت: بدموقعی مصدوم شدم، اما تلاش می‌کنم تا به هفته دوم یا سوم لیگ برتر برسم.

محمدحسین مرادمند در مورد مصدومیتی که دچارش شد، گفت: من بدموقعی مصدوم شدم و در دومین روز تمرینات با شکستگی انگشت پا مواجه شدم. همین موضوع باعث شد تا پایم را گچ بگیرم، ولی تمام تلاشم را به خرج می‌دهم تا به شروع لیگ برسم. حتی اگر به بازی اول نرسم تلاش می‌کنم تا در بازی دوم یا سوم حضور داشته باشم.

به گزارش تسنیم ،وی با اشاره به وضعیت پدیده برای فصل جدید لیگ برتر عنوان کرد: ما امسال تیم جوانی داریم، این درست است که نسبت به سال گذشته برخی از بازیکنان شاخص‌مان را از دست دادیم، ولی انگیزه بازیکنان جوان در تیم ما بسیار زیاد است. با اینکه تیم ناشناخته‌ای هستیم، اما من به نتیجه گرفتن پدیده خوش‌بین هستم.

مدافع تیم فوتبال پدیده خراسان با ابراز خرسندی از کار کردن با یحیی گل‌محمدی اظهار داشت: گل‌محمدی مربی توانمندی است که به خوبی از جوان‌ها استفاده می‌کند. او تلاش می‌کند تا برای شروع لیگ برتر شرایط خوبی داشته باشیم. امیدوارم که پدیده در فصل جاری نتایج خوبی بگیرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.