پرش به محتوای اصلی

مذاکرات هسته‌ای به زودی آغاز می‌شود

کد خبر 855600
مذاکرات هسته‌ای به زودی آغاز می‌شود

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به گفتگوهای اخیر با نماینده اتحادیه اروپا در تهران گفت: به زودی مذاکرات هسته‌ای با ۴+۱ از سر گرفته خواهد شد.

دبیرکل جدید سازمان همکاری اقتصادی (اکو) و وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و درخصوص نقش سازمان اکو در منطقه و تقویت همکاری‌ها مابین کشورهای عضو رایزنی کردند.

حسین امیر عبداللهیان از اجرای برخی طرح‌های زیربنایی و دراز مدت در حوزه‌های حمل و نقل، تجارت، مالی و بانکی در اکو اظهار رضایت و ابراز امیدواری کرد: طرح‌های ناتمام در دوره دبیرکلی ایشان به اتمام برسد.

وی همچنین از عملیات تروریستی اخیر در افغانستان که از کشورهای مهم عضو اکو می‌باشد، اظهار تاسف کرد.

امیرعبدللهیان همچنین به گفتگوهای اخیر با اتحادیه اروپایی در تهران و ادامه آن در بروکسل اشاره کرد و افزود: بزودی مذاکرات هسته‌ای با ۴+۱ از سر گرفته خواهد شد.

خسرو ناظری دبیرکل اکو نیز در این دیدار ضمن اظهار خوشحالی از حضور در ایران، از حمایت موثر جمهوری اسلامی ایران در خصوص انتخاب خود تشکر و گزارشی از فعالیت‌های سازمان اکو از جمله فرایند آماده سازی نشست سران اکو که قرار است در ۷ آذرماه در عشق آباد با حضور روسای جمهور کشورهای عضو برگزار شود، ارائه کرد.

وی همچنین با تاکید بر نقش محوری جمهوری اسلامی ایران در اکو، تدوام حمایت‌های کشورمان از این سازمان مهم منطقه‌ای را خواستار شد.

به گزارش همشهری‌آنلاین؛ وزیر امور خارجه همچنین بر استمرار حمایت قوی جمهوری اسلامی ایران از سازمان اکو و دبیرکل تاکید و اظهار امیدواری کرد: در نشست سران اکو که با حضور ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد تصمیمات مهمی برای شکوفایی بیشتر همکاری‌های منطقه‌ای گرفته شود.

خسرو ناظری از کشور تاجیکستان اخیرا به عنوان دبیرکل اکو منصوب شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.