پرش به محتوای اصلی

مخالفت مصر و بحرین با شروط قطر برای حل بحران خلیج فارس

کد خبر 415399
87

وزرای خارجه مصر و بحرین با صدور بیانیه ای مخالفت خود را با شروط قطر برای حل بحران منطقه خلیج فارس اعلام کردند.

به گزارش بازتاب به نقل از اسپوتنیک، «سامح شکری» و «خالد بن احمد آل خلیفه» وزرای خارجه مصر و بحرین با صدور بیانیه ای اعلام کردند که شروط قطر برای پایان دادن به بحران منطقه خلیج فارس باعث طولانی تر شدن این بحران می شود.

در این بیانیه آمده است: شروط ۱۳ گانه اعلام شده از سوی ۴ کشور عربی مبنای پایان دادن به این بحران محسوب می شود.

پیشتر خالد العطیه وزیر دفاع قطر اعلام کرده بود که حل هر بحرانی باید به همراه عذرخواهی از ملت قطر، لغو محاصره این کشور و آغاز گفتگو صورت پذیرد.

این در حالیست که خالد الجارالله معاون وزیر خارجه کویت در واکنش به این سخنان اعلام کرده بود که سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با طولانی شدن این بحران مخالف هستند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.