پرش به محتوای اصلی

محور هراز تا ایمن‌سازی کامل باز نمی‌شود

کد خبر 514171
محور هراز

رئیس پلیس راه شرق استان تهران گفت: محور هراز تا ایمن‌سازی کامل باز نمی‌شود.

سرهنگ سیاوش محبی در گفت‌وگو با  ایسنا، با بیان این که نیروهای راهداری در حال ایمن سازی هراز هستند و مشخص نیست چه زمانی این محور بازگشایی می‌شود، اظهار کرد: محور هراز تا ایمن‌سازی کامل باز نمی‌شود.

محبی با بیان این که هم‌اکنون شاهد ترافیک سنگین در جاده فیروزکوه هستیم، گفت: جاده فیروزکوه در هر دو مسیر جنوب به شمال و شمال به جنوب ترافیک سنگین دارد.

رئیس پلیس راه شرق استان تهران در خصوص محور امام رضا (ع) نیز اعلام کرد: در حال حاضر ترافیک در بزرگراه حرم تا حرم نیمه‌سنگین، پرحجم اما روان گزارش می‌شود.

وی از رانندگان خواست زمان برگشت خود را به خوبی تنظیم کنند تا به ساعات اوج شلوغی و ترافیک برخورد نکنند و همواره رعایت نکات ایمنی رانندگی را در دستور کار تردد و رانندگی خود داشته باشند تا با حادثه مواجه نشوند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.