پرش به محتوای اصلی

محمدی: نگذاشتند به تراکتورسازی کمک کنم/ منتظرم تا وضعیت ذوب‌آهن مشخص شود

کد خبر 277864
20

مدافع تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در فصل گذشته گفت: فصل گذشته می‌توانستم به تراکتورسازی کمک کنند، اما برخی افراد نگذاشتند در این تیم بمانم.

هادی محمدی در مورد وضعیت خدمت سربازی‌اش در تراکتورسازی و فصلی که پشت سر گذاشت، گفت: سربازی من به پایان رسیده است و تا چند روزه دیگر کارت پایان خدمتم را دریافت می‌کنم. من چند هفته بعد از شروع نیم‌فصل دوم آماده بازی شدم، ولی برخی نگذاشتند به این تیم کمک کنم و نامم از لیست خارج شد.

«تراکتورسازی حتی یک مدافع خارجی هم جذب کرد که قبل از اتمام فصل، قراردادش را فسخ کردند»، وی با بیان این جمله ادامه داد: از اینکه نتوانستم به تراکتورسازی کمک کنم، ناراحتم ولی برای این تیم آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که یک روز دوباره پیراهن این تیم را بر تن کنم.

به گزارش تسنیم ،محمدی با اشاره به وضعیت قراردادش با ذوب‌آهن عنوان کرد: من با ذوب‌آهن قرارداد دارم و دوست دارم برای این تیم بازی کنم، چون دو سال خوب در ذوب‌آهن داشتم. حالا باید صحبت کنیم تا ببینیم شرایط چگونه است. از طرفی باید تکلیف کادر فنی هم روشن شود، به همین دلیل منتظرم تا وضعیت ذوب‌آهن بعد از بازی برگشت برابر استقلال روشن شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.