پرش به محتوای اصلی

متهم کلیپ جنجالی حیوان آزاری دستگیر شد

کد خبر 255386
51

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست گفت: فرد سگ آزار توسط پلیس فتا در استان خوزستان دستگیر شد.

به گزارش مهر، طی روز‌های گذشته فیلمی از آزار و اذیت سگ‌ها توسط یک فرد در فضای مجازی منتشر شد که واکنش‌های بسیاری را به همراه داشت.

به دنبال پیگیری این موضوع که در استان خوزستان اتفاق افتاده است، فعالان محیط زیست تلاش‌های خود را برای شناسایی و دستگیری این فرد آغاز کردند.

جمشید محبت خانی، فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست در این خصوص گفت: مشخصات فرد سگ آزار به فرمانده یگان‌های محیط زیست استان‌ها داده‌شده بود تا در صورت شناسایی این فرد دستگیر و به دستگاه قضایی معرفی شود.

وی افزود: در حال حاضر در یک تماس تلفنى، رییس پلیس فتاى خوزستان اعلام کرد فرد سگ آزار شناسایى و دستگیر و تحویل دستگاه قضایى خواهد شد

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.