پرش به محتوای اصلی

دعوت از ۳ فیلم کوتاه ایرانی به جشنواره تالین

کد خبر 1237890
دعوت از ۳ فیلم کوتاه ایرانی به جشنواره تالین

سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم شب‌های سیاه «تالین» در کشور استونی میزبان نمایش دو فیلم کوتاه و یک انیمیشن کوتاه از سینماگران ایرانی خواهد بود.

انیمیشن کوتاه «کرگوش» ساخته مشترک رضاسربخش و علی جمالی مطلق و دو فیلم کوتاه «اسپینر» ساخته آوا شهنواز و «ناپایداری‌های جوی» به کارگردانی عباس طاهری در جشنواره فیلم شب‌های سیاه تالین ۲۰۲۶ به روی پرده خواهند رفت.

همچنین طبق اعلام پیشین، در بخش مسابقه اصلی این رویداد سینمایی فیلم «فقط می‌خوام با مامانم حرف بزنم» ساخته محسن ربیعی به عنوان محصول مشترک ایران و ترکیه حضور دارد و فیلم «پایان خوش» ساخته آتنا محمودی هم در بخش مسابقه فیلم‌های اول یک کارگردان انتخاب شده است.

به گزارش ایسنا، سی‌امین دوره جشنواره فیلم شب‌های سیاه تالین از تاریخ ۶ تا ۲۲ نوامبر (۱۵ آبان تا اول آذر) در کشور استونی برگزار می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.