ماده‌‌ای که شما را مستعد ابتلا به دیابت می‌کند

    کد خبر :762823

نتایج یک پژوهش که اخیرا صورت گرفته نشان می‌دهد، خوردن فقط یک تخم مرغ در روز، خطر ابتلا به دیابت را ۶۰ درصد افزایش می‌دهد.

یافته‌های به دست آمده از این تحقیق نشان داد، مصرف طولانی مدت و زیاد تخم مرغ (بیش از ۳۸ گرم در روز) خطر دیابت را حدود ۲۵ درصد افزایش می‌دهد.

همچنین افرادی که به طورمنظم بیش از ۵۰ گرم تخم مرغ (معادل یک تخم مرغ در روز) مصرف می‌کنند احتمال ابتلا به دیابت در آنها ۶۰ درصد افزایش می‌یابد.

محققان استرالیایی در این بررسی بر روی افرادی در چین متمرکز بودند که مصرف روزانه تخم مرغ در رژیم غذایی آنها گنجانده شده بود.

به گزارش فارس، این تحقیقات جدید نشان می‌دهد، مصرف منظم تخم مرغ در روز چه به صورت آب پز و چه به صورت نیمرو فرد را مستعد ابتلا به این بیماری می‌کند، به ویژه اگر فرد دچار قند خون بالا باشد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید