پرش به محتوای اصلی

لیلا حاتمی در فیلم جدید کمال تبریزی

کد خبر 281584
51

لیلا حاتمی به جمع بازیگران «ما همه با هم هستیم» به کارگردانی کمال تبریزی پیوست.

به گزارش الف به نقل از روابط عمومی پروژه، لیلا حاتمی از هفته گذشته به جمع بازیگران فیلم «ما همه با هم هستیم» به کارگردانی کمال تبریزی اضافه شده و از روز گذشته ۲۳ اردیبهشت به عنوان یکی از بازیگران اصلی، جلوی دوربین رفته است.

با اضافه شدن لیلا حاتمی به ترکیب بازیگران «ما همه با هم هستیم» که به تهیه‌کنندگی رضا میرکریمی در حال ساخت است، فیلمبرداری این فیلم ادامه پیدا می کند.

حاتمی اکنون فیلم «خوک» را با همکاری حسن معجونی و به کارگردانی مانی حقیقی روی پرده سینماها دارد که هر ۲ در «ما همه با هم هستیم» ایفای نقش می‌کنند.

داستان «ما همه با هم هستیم» روایت کمدی از سقوط یک هواپیما به همراه مسافرانی است که رازهای مختلفی دارند؛ رازهایی که قرار نیست تا ابد پنهان بمانند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.