پرش به محتوای اصلی

لغو ناگهانی سفر معاون ترامپ

کد خبر 567234
4

منابع خبری گزارش داده‌اند سفر «مایک پنس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا به ایالت «نیوهمپشایر» به صورت ناگهانی لغو شده و او به کاخ سفید فراخوانده شده است.

«آلیسا فارا»، سخنگوی پنس در صفحه خود در توئیتر نوشته است: «اتفاقی افتاد که لازم است معاون رئیس‌جمهور در واشنگتن‌ دی‌سی باقی بمانند. دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.»سخنگوی پنس اضافه کرد او امیدوار است به زودی سفر خودش به «نیوهمپشایر» را از سر بگیرد.

فارس نوشت:یک مقام کاخ سفید به «سی‌ان‌بی‌سی» گفته که حال ترامپ خوب است. او گفته است: «مسئله مربوط به سلامت معاون رئیس‌جمهور یا رئیس‌جمهور نیست. ارتباطی هم با مسائل امنیت ملی ندارد.»

سی‌ان‌بی‌سی نوشته مقام‌های کاخ سفید از ارائه جزئیات بیشتر درباره دلیل لغو سفر مایک پنس خودداری کرده‌اند، اما چندین بار تأکید کرده‌اند «جای هیچ نگرانی نیست.»

مایک پنس قرار بود سفری یک روزه به نیوهمپشایر داشته باشد و در آنجا درباره بحران مواد مخدر در این ایالت سخنرانی کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.