پرش به محتوای اصلی
رئیس اتحادیه املاک کشور:

قیمت مسکن تا شهریور ۹۶ گران نمی‌شود/در سال جاری افزایش قیمت‌ نداشته ایم/قاعدتا اجاره‌بها نیز نباید افزایش پیدا کند

شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ ۱۷:۰۳
کد خبر 29601
pic-69332-1464754756

رئیس اتحادیه املاک کشور با اشاره به دوران پیش‌رونق مسکن در شش ماهه نخست سال جاری، تاکید کرد که در این مدت شاهد افزایش قیمت‌ها نخواهیم بود و قیمت مسکن شرایط ثبات را سپری می‌کند.

به گزارش بازتاب، حسام عقبایی روند معاملات مسکن را رو به رشد توصیف کرد و افزود: «در چند روز سپری شده از خرداد ماه شاهد افزایش مبلغ اجاره بها بوده‌ایم و پیش‌بینی می‌کنیم روند معاملات مسکن رو به رشد باشد.»

وی با بیان اینکه تا پایان شهریور ماه دوران پیش‌رونق را سپری خواهیم کرد، ادامه داد: «به احتمال زیاد در شش ماهه اول سال به دوران رونق نخواهیم رسید و در این مدت افزایش قیمت نیز نخواهیم داشت و با ثبات قیمت در نیمه نخست سال روبه‌رو هستیم.»

عقبایی خاطرنشان کرد: «اگر سیاست‌های بانکی اصلاح شود و روند معاملات مسکن به همین نحور پیش رود، در نیمه دوم سال شاهد رونق بازار مسکن خواهیم بود که اگر به دوران رونق برسیم، تورمی نسبی را با خود همراه خواهد داشت.»

رئیس اتحادیه املاک کشور با اشاره به فصل جابه‌جایی اجاره‌نشین‌ها، گفت: «با توجه به اینکه قیمت مسکن در سال ۹۵ افزایش نیافت و در سال جاری نیز شاهد افزایش قیمت‌ها نبوده‌ایم، قاعدتا اجاره‌بها نباید افزایش پیدا کند.»

عقبایی در عین حال بازار اجاره مسکن را تحت تاثیر عوامل خارجی از جمله تورم، سود بانکی و مقایسه مالکین و موجرین با این سود دانست و افزود: «این عوامل در سال‌های گذشته نیز در تعیین اجاره‌بها بی‌تاثیر نبوده است.»

وی اذعان داشت: «حداکثر رشد اجاره‌بها که مورد پذیرش جامعه باشد، ۷ تا ۱۰ درصد در شهرهای بزرگ خواهد بود و در شهرهای کوچک نیز با ثبات اجاره روبه‌رو هستیم و افزایش اجاره‌بها نخواهیم داشت.»

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.