پرش به محتوای اصلی

فرانسه تعلیق حکم‌های اعدام در پرونده رابعه در مصر را خواستار شد

کد خبر 368913
74

فرانسه از مصر خواست حکم‌های اعدام صادر شده از سوی دادگاه کیفری قاهره در حق ۷۵ تن از حامیان رئیس جمهور مخلوع مصر را لغو کند.
به گزارش نامه نیوز به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، سخنگوی وزارت خارجه فرانسه بدون اشاره به شرایط محاکمه ۷۵ تن از حامیان محمد مرسی، رئیس جمهور مخلوع مصر در دادگاه کیفری قاهره، از مسئولان مصری خواست روند اجرای این احکام را به حالت تعلیق درآورند.

این مسئول وزارت خارجه فرانسه گفت: پاریس بارها مخالفت خود را با مجازات اعدام در هر مکان و شرایطی و پایبندی‌ خود به لغو این نوع مجازات ناعادلانه، غیر انسانی و غیر مفید در سطح جهان را ابراز داشته است.

وی افزود: ما با مصر درباره اعدام گفتگوی مستمری داریم و هر وقت که فرصت وجود داشته باشد، این مساله را در عالی‌ترین سطوح مطرح می‌کنیم.

ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه سفرهایی به مصر داشته و هر بار با عبد الفتاح سیسی، رئیس جمهور این کشور دیدار می‌کند.

میچل باچله، کمیسیونر جدید حقوق بشر سازمان ملل این احکام را ناعادلانه توصیف کرده و بازنگری در این احکام را خواستار شده بود که این مساله خشم قاهره را به دنبال داشت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.