پرش به محتوای اصلی

فراخوان صدها قطری به خدمت سربازی برای برگزاری جام‌جهانی

کد خبر 943455
فراخوان صدها قطری به خدمت سربازی برای برگزاری جام‌جهانی

صدها قطری، از جمله دیپلمات‌هایی که از خارج از این کشور بودند برای کمک به امنیت در طول جام جهانی ۲۰۲۲ به خدمت سربازی فراخوانده شدند.

به گفته یک منبع و اسنادی که رویترز مشاهده کرده است، قطر صدها غیرنظامی را برای خدمت اجباری در پست‌های بازرسی امنیتی در استادیوم‌های جام جهانی فراخوانده است.

این سربازان وظیفه مدیریت صف‌های هواداران در استادیوم، هواداران تیفوسی و کشف کالاهای قاچاق مانند الکل، مواد مخدر یا سلاح‌های پنهان را بر عهده دارند و برای این مهم آموزش می‌بینند.

قطر ۲.۸ میلیون نفر جمعیت دارد که حدود ۳۸۰۰۰۰ نفر از آنها اتباع قطر هستند و انتظار می‌رود هجوم بی‌سابقه ۱.۲ میلیون بازدید کننده برای این مسابقات چالش‌هایی برای این کشور کوچک ایجاد کند.

این کشور قبلاً با ترکیه قراردادی امضا کرد که طی آن قرار شد ترکیه ۳ هزار پلیس ضدشورش را برای امنیت جام جهانی تأمین کند.

این منبع گفت که به کسانی که فراخوانده شده بودند گفته شد که باید در جام جهانی کمک کنند و این وظیفه ملی آنهاست که این کار را انجام دهند.

از سال ۲۰۱۴، مردان قطری بین ۱۸ تا ۳۵ سال به عنوان بخشی از خدمت اجباری ملی که توسط امیر شیخ تمیم بن حمد آل ثانی معرفی شده است، حداقل چهار ماه در ارتش آموزش می‌بینند. طفره رفتن از انجام وظیفه می‌تواند یک سال حبس و جریمه نقدی ۵۰۰۰۰ ریال قطری (۱۳۷۰۰ دلار) داشته باشد.

ایسنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.