پرش به محتوای اصلی

علیرضا بیرانوند به ترابزون‌اسپور پیشنهاد شد

کد خبر 457658
55

بر اساس ادعای یک نشریه ترکیه‌ای، دورازه‌بان ملی‌پوش پرسپولیس به باشگاه ترابزون‌اسپور پیشنهاد شده است.

نشریه «دامگا» ترکیه گزارش داد تیم فوتبال ترابزون‌اسپور که در نیم‌فصل دوم برای کسب عنوان قهرمانی رقابت خواهد کرد، با توجه به اینکه اونور کیوراک در حال فسخ قراردادش با آبی‌وعنابی‌ها است، اوئورجان چاکر تبدیل به دروازه‌بان اول این تیم شده است. در همین راستا باشگاه ترابزون‌اسپور به دنبال به خدمت گرفتن یک دروازه‌بان دیگر است.

بر اساس این گزارش، در کنار ابراهیم شهیچ، دروازه‌بان بوسنیایی ارزروم‌اسپور که گفته می‌شود مورد توجه ترابزون‌اسپور است، اکنون نام یک دروازه‌بان جدید هم مطرح شده است. ترابزون‌اسپور که در تابستان اخیر وحید امیری و مجید حسینی را به ترکیب خود اضافه کرد، اکنون علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران به این باشگاه پیشنهاد شده است.

این دروازه‌بان با تجربه که به پرتاب‌های بلند توپ با دستانش معروف است، در جام جهانی 2018 عملکرد درخشانی از خود برجای گذاشت. او در تابستان اخیر با وجود پیشنهاداتی که داشت، حاضر به ترک پرسپولیس نشد و یکی از مهمترین عوامل این تیم در راه رسیدن به فینال لیگ قهرمانان آسیا بود.

«دامگا» در ادامه نوشت: آیا مقصد بعدی بیرانوند که جدایی‌اش از پرسپولیس قطعی به نظر می‌رسد، ترابزون اسپور خواهد بود؟ پاسخ منفی است. این دروازه‌بان ایرانی به باشگاه ترابزون‌اسپور پیشنهاد شده، اما باشگاه توانایی پرداخت دستمزد بیرانوند را که تا سال 2021 با پرسپولیس قرارداد دارد، ندارد.

به گزارش تسنیم، ارزش بیرانوند 26 ساله در سایت «ترنسفر مارکت» 2 میلیون یورو تخمین زده شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.