پرش به محتوای اصلی

عربستان به هدف قرار گرفتن ۲ نفتکش خود اذعان کرد

کد خبر 537296
14

وزیر انرژی عربستان به هدف قرار گرفتن ۲ نفتکش سعودی در نزدیکی بندر «الفجیره» امارات اذعان کرد.

به گزارش بازتاب به نقل از النشره، «خالد الفالح» وزیر انرژی و صنایع عربستان تاکید کرد که روز یکشنبه ۲ نفتکش سعودی که در مسیر حرکت خود به سمت خلیج فارس و در آب‌های اقتصادی کشور امارات بودند در معرض حمله خرابکارانه قرار گرفتند.

وی افزود: این ۲ نفتکش در نزدیکی بندر الفجیره بودند. یکی از آنها قصد داشت نفت عربستان را از بندر «رأس تنوره» بارگیری کرده و به سمت آمریکا حرکت کند تا این نفت را به شرکت سعودی آرامکو برساند.

الفالح ادعا کرد که این حمله هیچ تلفات مادی برجای نگذاشته و بر اثر آن سوخت نشت نکرده است.

وی افزود: این حمله خسارات مالی گسترده ای به ۲ نفتکش مذکور وارد آورد. جامعه بین الملل مسئولیت مشترکی در خصوص محافظت از امنیت کشتی رانی و نفتکش‌ها بر عهده دارد تا این مسأله تأثیر منفی بر بازارهای جهانی نگذارد.

وزارت خارجه امارات نیز روز گذشته از هدف قرار گرفتن چهار کشتی تجاری در نزدیک آب‌های منطقه‌ای این کشور خبر داده بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.