پرش به محتوای اصلی

عباس سحاب و هشتاد سال تلاش برای کارتوگرافی ایران

کد خبر 269679
64

عضو هیات علمی گروه فرهنگ و زبان‌های باستانی و ایران‌شناسی دانشگاه تهران از برگزاری مراسم بزرگداشت “عباس سحاب” پدر دانش کارتوگرافی ایران و تولید کننده اولین کره جغرافیایی و اطلس‌های جغرافیایی ایران در دانشگاه تهران خبر داد.

علی شهیدی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که این آئین بزرگداشت توسط دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، انجمن ایران‌شناسی و موسسه جغرافیایی و کارتوگرافی سحاب برگزار می‌شود، افزود: در این مراسم از کتاب «۸۰ سال کارتوگرافی، یادنامه استاد سحاب» با ارایه ۵۰ مقاله از استادان ایران‌شناسی، تاریخ و جغرافیا و کارتوگرافی ایرانی و اروپایی که در ۵۰۰ صفحه چاپ شده است، رونمایی می‌شود.

به گفته‌ی این ایران‌شناس در این آئین استادان تاریخ، جغرافیا و ایران‌شناسی دانشگاه تهران؛ محمدتقی رهنمایی، محمود جعفری‌دهقی، طهمورث ساجدی، ابراهیم مقیمی، ناصر تکمیل‌همایون، عباس سعیدی، داریوش بوربور، جمشید کیان‌فر، محمدعلی سیفی، محمدرضا سحاب و چندتن از محققان خارجی سخنرانی می‌کنند.

آئین بزرگداشت زنده‌یاد عباس سحاب، روز یک‌شنبه 9 اردیبهشت از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار می‌شود

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.