پرش به محتوای اصلی

ظریف با عمران خان دیدار کرد

کد خبر 544485
41

وزیر امور خارجه کشورمان ظهر امروز (جمعه) با نخست وزیر پاکستان ملاقات و در خصوص مهمترین مسائل روابط بین دو کشور و تحولات منطقه‌ای گفتگو کرد.

محمدجواد ظریف که به اسلام آباد سفر کرده است در ادامه دیدار با مقامات عالی پاکستان، ظهر امروز (جمعه) با عمران خان، نخست وزیر این کشور ملاقات و در خصوص مهمترین مسائل روابط بین دو کشور و تحولات منطقه‌ای گفتگو کرد.

ظریف در این دیدار، بر اهمیت گسترش همکاری‌ها، بویژه برقراری ارتباط میان بنادر چابهار و گوادر و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه آنها به عنوان بنادر مکمل در جهت منافع دو کشور اشاره کرد.

به گزارش مهر، نخست وزیر پاکستان نیز در این ملاقات، با اشاره به دیدار ماه گذشته خود از جمهوری اسلامی ایران، بر علاقمندی پاکستان به گسترش روابط با کشورمان و همکاریها در مرزهای مشترک و نیز اهمیت صلح و همکاری میان کشورهای منطقه و اسلامی تاکید کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.