پرش به محتوای اصلی

طلا در حال حاضر حباب ندارد

کد خبر 297309
43

رییس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر تهران با تاکید بر این‌که قیمت طلا در حال حاضر واقعی است و حباب ندارد، تصریح کرد: از هفته گذشته تقاضا افزایش یافته و این مهم ترین دلیل گرانی سکه است.

محمد کشتی آرای در گفت‌و گو با اقتصاد آنلاین با اشاره به افزایش تقاضا و نرخ ارز و تاثیر آن در جهش قیمت سکه، اظهار کرد: نکته جالب توجه این است که از هفته گذشته با توجه به کاهش قیمت اونس جهانی ، قیمت طلا و سکه افزایش یافته است.

او در پاسخ به این سوال که “راهکارهای کاهش قیمت سکه چیست؟” بیان کرد؟ افزایش قیمت سکه در حال حاضر طبیعی است و کسی قصد کنترل قیمت آن را ندارد.

رییس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر تهران با تاکید بر این‌که قیمت طلا با حرف اشخاص بالا و پایین نمی‌شود، گفت: عواملی همچون قیمت ارز و اونس تعیین کننده قیمت طلا و سکه هستند.

کشتی آرای پیش‌بینی قیمت‌ طلا و سکه در آینده را غیر ممکن دانست و افزود: بهای طلا و سکه در لحظه بر اساس عواملی همچون تنش های سیاسی، تغییر قیمت نفت و حتی نوسانات بورس تغییر می‌کند بنابراین به هیچ عنوان قابل پیش‌بینی نیست.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.