پرش به محتوای اصلی

طرح “رونق تولید” به‌کجا رسید؟

کد خبر 85487
102

 

در حالی که از چندی پیش طرح رونق تولید در سال ۱۳۹۶ همانند سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است که تاکنون نزدیک به ۱۴ هزار و ۷۰۰ بنگاه تولیدی جهت دریافت تسهیلات اقدام کردند.

در سال گذشته طرح رونق تولید اقتصادی با پرداخت تسهیلاتی معادل ۲۴ هزار میلیارد تومان به ۱۷ هزار واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی در دستور کار قرار گرفت و در سال جاری نیز این طرح به عنوان مکمل طرح قبلی در جهت پرداخت تسهیلات به ۳۰ هزار واحد تولیدی مدنظر قرار گرفته است.

به گزارش  بازتاب به نقل از ایسنا، در طرحی که قرار است تحت عنوان رونق تولید اقتصادی در سال جاری مدنظر قرار گیرد ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار جهت پرداخت به ۱۰ هزار واحد صنعتی در راستای بهبود وضعیت فعلی و نیز ۱۰ هزار میلیارد تومان برای ۵۰۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ به منظور نوسازی و بهسازی تعریف شده است.

بنابراین بر اساس زمان آغاز ثبت نام واحدهای تولیدی در سامانه بهین‌ یاب به منظور دریافت تسهیلات بانکی که از اواخر تیرماه سال جاری آغاز شده است تاکنون نزدیک به ۱۴ هزار و ۷۰۰ بنگاه تولیدی اقدام به ثبت نام در این سامانه کرده‌اند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.