پرش به محتوای اصلی

صنعت خودروسازی از حمایت یک‌طرفه دولت خارج شود

کد خبر 10193
12

یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: صنعت خودروسازی از حمایت یک‌طرفه دولت باید خارج شود.

‌مجید کیان‌پور  اظهار کرد: به نظرم یکبار برای همیشه باید حمایت دولت از شرکت‌های خودروساز قطع شود تا این شرکت‌ها ارتقای خدمات و محصولات را در دستور کار قرار دهند.

وی ادامه داد: باید صنعت خودروسازی از این حمایت یک‌طرفه دولت خارج شده و اجازه دهیم که بخش خصوصی هم وارد این عرصه شود و رقابت کند.

کیان‌پور تأکید کرد: عدم رقابت و انحصارگرایی در صنعت خودروسازی باعث شده که عمدتاً خودروهایی بی‌کیفیت و با تکنولوژی پایین تولید شود و این کار عملاً هدررفت سرمایه است.

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: باید تلاش کنیم خودروهای تولیدی داخل کشور با تکنولوژی روز دنیا همراه باشد. خودروهای باکیفیت در سطح جهانی از لحاظ ایمنی و فنی شرایط بسیار بهتری نسبت به تولیدات داخل دارند.

وی با بیان اینکه بحث اشتغال شرکت‌های خودروساز هم مطرح است، افزود: می‌طلبد که با درنظر گرفتن تمام جوانب یک بار درخصوص صنعت خودروسازی تصمیمی اتخاذ شود که به نفع همگان باشد تا هم مردم از تکنولوژی روز استفاده کنند و هم اینکه در بحث اشتغال به کسی لطمه وارد نشود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.