پرش به محتوای اصلی

صلاحیت ۹۴۸۰ متقاضی طرح ملی مسکن پرند تأیید شد

کد خبر 685819
صلاحیت-۹۴۸۰-متقاضی-طرح-ملی-مسکن-پرند-تأیید-شد

عضو هیئت مدیره شرکت عمران پرند از تایید صلاحیت ۹۴۸۰ متقاضی طرح ملی مسکن این شهر خبر داد و گفت: تاکنون ۴۲۴ نفر پرونده خود را تکمیل کرده‌اند.

پدرام صمیمی‌فر با اشاره به سهمیه 20 هزار واحدی شهر جدید پرند از طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن، اظهار کرد: در مرحله اول ثبت‌نام صلاحیت 9480 نفر تایید شده است که از این تعداد نیز 424 نفر پرونده خود را تکمیل کرده‌اند.

وی گفت:‌طبق شرایط اعلام شده در سامانه طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن، متقاضیان باید در تاریخ مراجعه مدارک لازم، از جمله احراز پنج سال سابقه سکونت (به‌وسیله گواهی اشتغال به کار دولتی، سابقه بیمه یا سابقه تحصیلی فرزندان) را به همراه داشته باشند اما برای شهر جدید پرند احراز سابقه سکونت در شهرهای، تهران، رباط‌کریم، اسلامشهر، شهریار، بهارستان، قدس، ملارد و شهرری نیز قابل‌قبول است.

به گزارش تسنیم ،وی افزود: تا 26 اسفندماه وقت داریم که مرحله پیش‌ثبت‌نام و تکمیل پرونده را انجام دهیم و پس از آن متقاضیانی که پرونده خود را تکمیل کرده‌اند برای افتتاح حساب، به بانک مراجعه می‌کنند. بر اساس پروژه‌هایی که به آن‌ها معرفی می‌شود مبلغی حدود 30 تا 40 میلیون تومان را باید برای ساخت و مبلغی را برای قیمت عرصه یا زمین واحد، پرداخت کنند تا پروژه‌ها، وارد مرحله ساخت شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.