پرش به محتوای اصلی

شهرآورد 99 بدون حضور تماشاگران برگزار می شود

کد خبر 957680
دربی

با اعلام به باشگاه استقلال از سوی سازمان لیگ دیدار این تیم برابر پرسپولیس در هفته دوازدهم لیگ برتر بدون حضور تماشاگر برگزار می شود.

باشگاه استقلال تلاش کرد تا در حضور تماشاگران میزبان پرسپولیس باشد و به همین خاطر علی فتح‌الله‌زاده به فدراسیون فوتبال نامه زد. استقلال در هفته دوازدهم لیگ برتر سه شنبه 29 آذر در استادیوم آزادی میزبان تیم پرسپولیس است.

فدراسیون فوتبال خطاب به باشگاه استقلال اعلام کرد، تصمیم گیرنده در مورد برگزاری بازی با حضور تماشاگر شورای تامین است و فعلا شورای تامین نامه ای مبنی بر لغو تصمیم قبلی به فدراسیون فوتبال ارسال نکرده است و تا آن موقع بازی های لیگ برتر و دسته اول بدون حضور تماشاگر برگزار می شود.

البته در یکی دو ماه اخیر و با صلاحدید شورای تامین استان ها برخی از دیدارها با حضور تماشاگر برگزار شد که بیشتر بازی ها در لیگ یک بود و مشاهده شد که تیم هایی چون شمس آذر و فجر سپاسی در بازی های خانگی تماشاگر داشتند.

بازی های لیگ برتر چند هفته ای است که به بهانه جام جهانی تعطیل شده است و از دوشنبه 28 آذر بار دیگر این بازی ها از سر گرفته می شود.

ورزش3/

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.