پرش به محتوای اصلی

شاخص بورس ۷۰ واحد رشد کرد

یکشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۶ ۱۶:۳۵
141

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه ۷۰ واحد رشد کرد.

به گزارش  تسنیم؛ در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه تعداد 547 میلیون سهم و حق‌تقدم به ارزش 221 میلیارد تومان در 54 هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد 70 واحدی در ارتفاع 81 هزار و 491 واحد قرار گرفت.

بیشترین تاثیر مثبت بر رشد دماسنج بازار سهام در روزجاری به نام نمادهای شتران، ومعادن و فولاد شد و در مقابل نمادهای معاملاتی پترول، حکشتی و تاپیکو با افت خود مانع افزایش بیشتر شاخص شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روز متعادلی را پشت سر گذاشتند به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) 22 واحد، کل (هموزن) 12 واحد، قیمت (هموزن) 9 واحد و آزاد شناور 37 واحد افزایش یافتند و شاخص‌ بازار اول 82 واحد رشد و شاخص بازار دوم 25 واحد افت کردند.

بر اساس این گزارش؛ در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 137 میلیون ورقه به ارزش 119 میلیارد تومان در 20 هزار نوبت، آیفکس 0.5 واحد افت کرد و در ارتفاع 920 واحد قرار گرفت.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.