پرش به محتوای اصلی

شاخص بورس تهران در آخرین روز کاری هفته

کد خبر 1223653
شاخص بورس تهران

بازار سهام امروز چهارشنبه 28 مرداد 1405، در آخرین روز کاری هفته، با برتری نسبی خریداران به کار خود پایان داد؛ هرچند رشد محدود شاخص کل نشان داد فشار فروش در برخی نمادهای بزرگ همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایران جیب، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات با افزایش 4,928 واحدی معادل 0.08% به سطح 5,952,488 واحد رسید. در مقابل، شاخص کل هم‌وزن عملکرد بهتری داشت و با رشد 13,131 واحدی معادل 0.78% در ارتفاع 1,686,843 واحد ایستاد.

فاصله قابل توجه رشد شاخص هم‌وزن با شاخص کل نشان می‌دهد امروز شرایط سهام کوچک و متوسط بازار بهتر از نمادهای بزرگ و شاخص‌ساز بوده است. شاخص بازار اول با افت 0.15% مواجه شد، اما شاخص بازار دوم 0.78% افزایش یافت.

در میان نمادهای اثرگذار، فملی و فارس بیشترین فشار منفی را بر شاخص کل وارد کردند؛ در مقابل فولاد، تاپیکو و شپنا از مهم‌ترین نمادهای مثبت بازار بودند. همچنین وبملت، فملی، فولاد، تاپیکو، شپنا، شبندر و خودرو در میان نمادهای پرتراکنش قرار گرفتند.

در فرابورس نیز شاخص کل با افزایش 166 واحدی معادل 0.35% به سطح 47,854 واحد رسید و شاخص هم‌وزن فرابورس نیز حدود 0.56% رشد کرد.

در مجموع معاملات چهارشنبه را می‌توان بازاری مثبت اما محتاط توصیف کرد؛ جایی که رشد پررنگ‌تر شاخص هم‌وزن نسبت به شاخص کل، از افزایش تقاضا در بخش وسیع‌تری از بازار حکایت دارد، در حالی که فشار فروش برخی بزرگان مانع رشد بیشتر شاخص اصلی شد.

برای مشاهده تازه‌ترین وضعیت نمادها و گروه‌های بازار سرمایه، صفحه دیده‌بان بورس در بازار بازتاب را ببینید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.